Štědrovečerní
Anotace: Takové přáníčko.
Chtěl bych Ti popřát hezké svátky,
pod stromkem štěstí a taky dárky,
úsměvy blízkých, radost a klid,
starosti zahodit, nechat je být.
Polibky lásky, citů a díků
a večer plný vánočních zvyků
a až se u stromku budeš smát,
tak vzpomeň na to, že Tě mám rád.
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)