Jsi... (?)
Jsi kapkou rosy,
co mi mizí za svítání
Jsi vločkou sněhu,
kterou před svým žárem chráním
Jsi šepot větru za bezvětří
Jsi vůně, co ve svých snech větřím
Jsi slunce, když do řeky padá
Jsi slůvko, co mě nenapadá
...a přece mám z něj někdy strach
Když zaleskne se
tiše
v tmách
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: xavian, danav
Komentáře (2)
Komentujících (2)