Rovnice
Anotace: Takových rovnic je moc.
Ten slaný déšť,
co smáčí tvůj šat
Rád bych ho zastavil,
nevím však jak
Ty o mě nestojíš,
já tě mám rád
Ten koho miluješ,
nechce tě znát
Rovnice složitá,
kdo jí jen vyřeší
Jak získat lásku tvou,
bez slz a bez řečí
Přečteno 459x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (4)
Komentujících (4)