zas a znova
Zas blíží se Nový rok,
a já mám znova stejné přání,
se kterým k nebi se skláním,
"Která postaví se v můj bok?"
Ty, jenž budeš při mě v dobrém i zlém,
ty, jenž spolu životem projdem,
ty, jenž budeš mě milovat,
ty, jenž své srdce ti můžu dát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)