Nevidomá dívka
Anotace: chtěl bych jí vysvobodit
Snad jednou vrátí se ji zrak, ale zatím jen leží si,
s křížkem na hrudi a v posteli s nebesi,
prý hraje si na lásku,
ale ona není ten kdo si opravdu hraje,
ona je jen loutkou na provázku,
a v jejich očích teď velká tma je,
na očí ji byla dána černá šerpa,
nesmí dál než jí pouta provazů pustí,
její šerpa a svázané ruce je jak největší hradba,
snad jí jednou z hradem žebřík někdo spustí,
snad on zpřetrhá provázky a z očí šerpu jí sundá,
snad jednou vrátí se jí zrak a bude zase volná!
Komentáře (0)