Marná lásky snaha
Anotace: Co je svět bez romantiky, svět plný slibů?
MARNÁ LÁSKY SNAHA
Máš jenom samé kdyby, aby,
nejsou žádné kavárny, žádné hrady.
Miláčku, nevím si s tebou vůbec rady,
ať si tě jiná dá rychle do parády.
Komentáře (2)
Komentujících (2)