Prstýnek
Anotace: Prstýnek něžný dala mi...
Já bych chtěl mít prstýnek,
z tvých vlasů spletený
A místo perly převzácné,
tvou slzou zdobený
Já bych si ho uschoval,
jak nejvzácnější skvost
Ten prstýnek je symbolem,
pro tvoji nevinnost
Slzy a láska spolu jdou,
tak vyhýbej se bolesti
A když nějaká ukápne,
ať jenom z radosti
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)