Odpusť, promiň
já se ti moc omlouvám
ale ty, ty jsi my ublížil
já si našla jiného
a ty mi to budeš vyčítat?
Já jen chtěla se od tebe odprostit
protože ty jsi mne neměl rád
teď zlomené srdce máš a já jiného
před tím to bylo jinak
já zlomené srdce měla a ty jinou
v náručí choval jsi ji
mně zbyly jen oči pro pláč
myslela jsem že to pochopíš
promiň mi tedy omlouvám se