Rozpouštím se ... sopka
Rozpouštím se
v tvém dechu
a větrem získávám
zpět svůj tvar
Smotaný do klubíčka
Těžknou mi víčka
a hlava mě pálí...
Bez ustání oheň
A v nitru sopka
Co slyšela jsem o sopkách?
Už vím, prý vybuchují!
Myslíš, že po výbuchu
pomůže vítr?
Komentáře (2)
Komentujících (2)