Modřín
Anotace: Co bych za to dal, kdyby sis mě našel...
Stačí
světy jsou
jen podlehnout.
Pojednou
nejdu lásce prominout.
Po jaru o léto přicházíš.
Mlčí
světaznalí
Boha zřejmě není.
Zřetelněji
mučíš Měsíc nezasněný.
Podzim sám zimě oplácím.
Líčí
kyselé deště
až talíř mimo Zemi.
Vážíme si
tváře v masce bílé stěny.
Co já vím o lásce, mě zbouchne leda Asteroid!
Komentáře (2)
Komentujících (2)