Anotace: Smutek k mojí duši zase našel klíč, skrývám srdce před ním, i když je to kýč. Věřím v Tebe lásko, piju ze Tvých úst, byl jsi tu jen na skok, zbyl mi jenom půst.
Tak nějak souhlasím s WhiteSkull ... ale zas příliš půstovat ... mno, každý o tem vímě své :o)
09.01.2007 18:37:00 | NikitaNikaT.