Anotace: Těžko rozdejchávám rozchoy a tak se bojím do toho zase po hlave vletět, abych si nedala na čumák!
Tohle dílko mi hodně připomnělo, úplně stejnou situaci, kterou jsem prožila, naštěstí je to už za mnou. Ale, s tím rozchodem ... přijít to může vždycky ...
21.01.2007 20:06:00 | NikitaNikaT.