Zbytek z pohádky
Anotace: Koukám v telce na pohádky, né a né se probudit, žádné rány, žádné hádky, jen veselé osudy. Přeju jim to těm priceznám, králům, dvorním dámám, já Tě nemám, tak pro Tebe, báseň lásko skládám.
Tvůj hlas a nic víc,
pár slov a hlásek,
po pár měsících.
Stěží pochopíš mou mysl,
mé srdce, duši
a city, co ve mě stále klíčí.
Duše plná okamžiků,
srdce obalené vzpomínka
a Tys v dáli stále.
V očích z korálků slz
upletený smutek
a nikdo, kdo řekl by dále.
Nač je mi bohatství, krása
a truhla plná dukátů,
když je nemám, stejně jako nebe.
Nač jsou mi perly
a šaty z brokátu,
když já postrádám Tebe.
Komentáře (3)
Komentujících (3)