Padám,
temnotou se prodírám.
Jak růže rudá krev,
chci odtud utéct hned.
Lásko já se topím,
vidím ho a oči klopím.
Vidím dva-jsou jako jeden,
jak pokušení v zahradě Eden.
Ty vzpomínky tak bolí,
ať už jsou na cokoliv...
Musí je však vrátit,
nechci se znova ztratit.