Vláčíš mne
Anotace: Vláčíš mne životem, uvadám....
Zasekl se drápek
Pár barevných chňapek
Kuchyňská zástěra
Za láskou stín udělá
Sporák jede zplna
Na zemi je ovčí vlna
Za zlatavých orchidejí
Vzpomínky se na mě smějí
Koho to máš, kuchařinko,
Co máš to jen za muže,
Přesto, že je to muž pravý,
Že Ti se vším pomůže?
Co se děje, hospodyňko,
Že se láska rozpadá,
Co se děje, děvče milé,
Že Tvá láska uvadá?
Sklo z rozbité sklenice,
Dám Tobě moc, dej více,
Slzy, nic než slzy trpké,
Tvoje paže nejsou hebké.
Sobolí kožich nemám
A z flašky nechci pít
Svou lásku jinému nedám,
Ale nestačí mi jen snít,
Těžké kroky vláčí mne
Tvou stezkou vyšlapanou –
Dál unášíš mne během let,
Znavenou, utahanou….
Komentáře (3)
Komentujících (3)