Padám na kolena a volám Tvé jméno,
ale Ty už nejsi tady
Jsi tam, kde spatříš nové ráno,
kde Tě andělé drží za ruku a stírají Tvé slzy
Byla jsi s námi jen krátko,
odešla tak brzy
Teď máš křídla a stoupáš vysoko,
kde čekají ti druzí
V srdcích zůstaneš hluboko,
navždy, napořád, i když to bolí