Dotek tvých dlaní,
já mám ráda jako mládí,
dotek tvých rtů,
je jak výstřižek z mých snů,
Dotek tvého těla,
já vnímám jako paní nesmělá,
Tvůj dotek mě spaluje,
a přitom mé tělo vždy roztaje,
je to jako něžná báseň,
jako tvoje a moje kázeň,
miluji ty doteky něhy,
jsou jako naše břehy,
jako slunce bez nebe,
já cítím se tak bez Tebe.