Milý nene, dlouho tě znám a dlouho vím, žes poetická duše, pod drsnou slupkou něžně se chvěje citlivé nitro.Je v tobě hloubka a je vidět pro toho, kdo nevzdá se na první pohled.Píšeš dobře, nejde jen o to poskládat slova, ale především vyjádřit pocity.Jsem ráda, že tě znám i z této stránky.
29.12.2006 01:18:00 | palmsforbulbs