Klíč od srdce
Anotace: je krásné znovu milovat,je těžké zase věřit,jak bolestné je zraňovat, jak srdce znovu svěřit?
Klíč od srdce
Zamkla jsem srdíčko na tři západy,
poprvé váhám,ale jen maličko,
cítím však smutek
a jsem bez nálady
Podruhé zavírám
s bolestí, vztekem,
utíkám nevím kam,
však běžím s brekem
Po třetí zavírám
srdce své před Tebou,
však Ty nedovolíš mi to
a zahrnuješ mne něhou
Chtěla bych odolat,
však je to silnější než já,
stačí jen, když se mne dotkneš
a jsem jen Tvá
Srdíčko odemykáš,
našel jsi klíč,
krásná slůvka mi šeptáš
a já nechci,abys odešel pryč
Komentáře (2)
Komentujících (2)