Co ještě říci o lásce?
Co ještě říci o lásce?
Je kouzlem, jež po srdcích toulá se
je čarovnou mocí, která spoutává samotu
donutí smutek k smíchu
v štědrost promění lakotu
krátí čas rychlostí světla
a říci, miluji tě, je na světě ta nějkrásnější věta.
Komentáře (0)