Vzala mi slova...
14.02.2012 20:46:01 | Klementine
...jsem se k ní znovu vrátil ....
a je skutečně skfělá .... nabitá poznáním ...
... ale nesmìřená ...
31.12.2011 03:50:11 | HarryHH
Vše tone v tmách
Umělého dýchání
S masáží perníkového srdce
Na zdupaným trávníku
Záchranářů světa
V maskáčích života
Tóny tmy
A jisker samoty
Spolu s nadějí
Co měla umřít poslední
V řadě dní
Tápavých kroků batolat
Která se nikdy nenaučila létat
Nad realitou prolitou
Ve výčepu času
Do krve a do dna
Transfůze snů ...
*****
29.12.2011 16:04:22 | HarryHH