Anotace: Vyprávení ve verších co se stalo když jsem byl u mé lásky a když jsem odcházel........ ještě to tak neumím ale snaha se cení..
Víš, udělat si čas na dívku je pěkné ... jen doufám, že je to oboustranné ... když se dva mají rádi a milují se ... je to trochu o něčem jiném, než jen, když jsou kamarádi ... ale tím nic nechcu řéct. Dílko je vydařené, možná bych si jej představovala napsané jinak. Tebe ale ještě všechno čeká ...
30.12.2006 12:10:00 | NikitaNikaT.