Koření na bolení
"Na bolest je koření, na toužení nic není..."
Hledám vůni rozmarýny v slaných tyčkách italského pekaře.
Dobře znám svoje viny,
čekám na vůni rozmarýny a vím - rozkvete až na jaře.
Hledám vůni tymiánu v hojivé masti, co kašel tiší
- zvláště u kuřáka k ránu.
Čekám na vůni tymiánu a nemůžu dočkat hodiny příští.
Hledám vůni majoránky, co provoní vždycky celý byt.
Vůně vpitá v slova téhle stránky.
Nepomůže vůně majoránky - s touhou se dá těžko žít.
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, pretorius, Danger
Komentáře (3)
Komentujících (3)