Polibek
Rozplynu se v nekonečných tůních Tvých očí,
ponořím se do hloubek Tvých polibků,
prosím Tě drž mě pevněji
(podlamují se mi kolena)
před očima mám mlhu,
pošeptej mi něco krásného,
než se rozplynu v něhu
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)