Proč?
Proč si říkal MilujuTě,
když si myslel na jinou?
Proč si mi nedokázal říct
promiň, nechtěl jsem Ti ublížit?
Proč si sliboval věci
které si nemohl splnit?
Proč si říkal budeme pořád
spolu,i když už si byl s ní?
Proč si zničil naši lásku,
když si věděl jak mi to ublíží?
Tak proč?
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Miroslav Možný
Komentáře (2)
Komentujících (2)