Zavřeno
Anotace: ...je už bohužel...
Vzpomeneš si ještě někdy na mě?
Já na tebe ano-pokaždé jsem z toho na dně!
...snažila jsem se tě vyhnat z hlavy...marně
Moc věcí mi tě připomíná,
jsou chvíle, na které se nazapomíná.
A ani mě nenechávají chladnou,
to jen moje naděje den ode dne vadnou.
Protože je mi čím dál jasné, že vše skončilo,
vím, že je to ztraceno...
a pro naši lásku už je zavřeno!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)