Nezvalovská
Anotace: Netřeba brát moc vážně - mě prostě hravé básničky baví.
Kdy víc než v máji láska žije...
Ty její věčné litanie
má každý ve své paměti
na krásných křídlech přiletí
jedním tě hladí - druhým bije
z vás každý rád jí naletí-
Ať žije něžná poezie
polibků, slibů, objetí...
Bez lásky žít je prokletí -
kdo nezná něžné dojetí
sám sedí u stolu a pije -
Ať žije něžná poezie
polibků, slibů, objetí
co všechno lásko projde ti
a přece tě to nezabije
ze století do století
je v lásce věčná nostalgie
Ať žije něžná poezie
polibků, slibů, objetí...
Komentáře (3)
Komentujících (3)