Jsou slova
V těch básních se něco ztrácí
a něco se hledá
pozdě vrací
co vrátit se nedá
mlčí hřích
i proměna
bílí sníh
tajemná ozvěna
jsou slova
co znova
do uší zní
v každém tichu
se rozezní
hledá
svého
opilého ANDĚLA.
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Poučený fracek
Komentáře (2)
Komentujících (2)