Procitám

Procitám

Anotace: Bad day ...

Procitám a zlobím se,
protože jsem svázán okovy těžkých pout,
volám vzkaz do večerního ticha kajícně
a vzteky ani prstem nechci hnout…

Procitám a zlobím se,
protože jsem kaňka na papíře z lidských rouch,
volám vzkaz do večerního ticha kajícně,
tu svou bárku až do oceánu nechám plout…

Usínám a budím se,
v novém dni se slastná jako horský proud,
volám vzkaz do večerního ticha kajícně,
jsi mou vůní a láskou statečnou …
Autor Chore, 29.12.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To víš že je, jsem taky ovlivněný starší poezií a nechci na tom nic měnit, díky za komentář, hezký den...

29.12.2006 14:40:00 | Chore

líbí

je z toho cítit takový starší styl poezie, trocha retra nikdy neškodí

29.12.2006 14:25:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí