Do postýlky
Anotace: Když do postele si zalezu, tak na toto si občas vzpomenu...
Jen smutek a žal
srdce mého bolest,
co bych za lásku dal
a nikdy ji nepodvést.
Tak proč jsem tak sám,
když mám tolik co dát,
říkám si stále dál i vám,
najde se osoba, jenž mohl bych se věnovat ??
Komentáře (2)
Komentujících (2)