Tak Ti píšu báseň
Anotace: Zbylo pár hezkých okamžiků, vzpomínek plná hlava, srdce je smutné v světě hříchů a za Tebou chci padat. Kde jsi má lásko, proč bez Tebe jsem smutná, proč ukázal jsi mi tam v dáli, jak sladce láska chutná?
Tak Ti píšu báseň,
snad bude dost hezká.
Myslím na Tě pořád,
budu znovu dneska.
Tak Ti píšu báseň,
snad se bude líbit.
Co bude dál s námi,
nemůžem si slíbit.
Tak Ti píšu báseň,
že se mi moc stýská,
chtěla bych Tě lásko,
vidět znovu zblízka.
Tak Ti píšu báseň,
už mi chybí slova.
Chtěla by se prostě
v Tvé náruči schovat.
Tak Ti píšu báseň,
číst jí budeš stěží.
A jen my dva víme,
o co tady běží.
Komentáře (4)
Komentujících (4)