Chybíš mi...
Víš, chybíš mi strašně moc,
brečím celý den i noc.
Vše kolem mi Tě připomíná,
možná proto se tak těžce zapomíná.
Musím se smířit s tím, že ztráta bolí,
no tak to už na tom světě chodí.
I tak se mi ale nepovede,
zapomenouti na Tebe.
Chybíš mi...
Komentáře (0)