dík za komentář, jsem rád že se ti to líbí...zítra přidám další 2 básně tak doufám že ohodnotíš. kdyžtak mi pošli odkaz na tvé básně, jesi nějaké máš a taky ti to ohodnotim.
30.12.2006 19:01:00 | Smeták
ze stromu života padá list,
a další
a vůbec nikomu nevadí, že to je jehličňan
to se mi moc libi... ale jinak cela basen je perfektni :))
30.12.2006 17:11:00 | nonick