Anotace: No myslím,že název mluví za vše,přidala bych i věnování,ale onen člověk,sem nechodí,takže pravděpodobnost,že si to přečte je mizivá....
Chjo, jako písňový text možná...když se člověk podívá na to, co hrají v rádiích. Bohužel ale mám pocit, že mi tato báseň svým zpracováním zapadne mezi ty desítky jí podobných.
30.12.2006 18:26:00 | CorrimsonTom