Anotace: -
Kdysi jsem hledala Lásku
Kdysi jsem čekala než mě budou milovat
Teď už vím že nedávám nic v sázku
Když svou Lásku rozhodnu se darovat
Vím už že je moje že jí mám
Už netrpím žádnou představou
Je jen má vůle, když jí dám
Život se stal krásnou hrou
Nechávám v sobě volně bujet emoce
Nikdo mi je nemůže vzít
Už se nebudu trápit třeba po roce
Že někoho nemůžu mít
Svobodná vůle je mnohem krásnější
Ať mi Lásku dá ten kdo si to přeje
Svět je barevný a jasnější
Mé Štěstí teď u srdce mě hřeje