brečím
Nevážíš si mě,
Té lásky kterou cítím,
Udělal jsem něco špatně,
Nevím
Říkala jsi,
Jak moc mě miluješ,
A teď,
Nezajímáš se,
O mě,
Můj život,
Proč jen proč,
Už nemáš místo ve mně,
V mém srdci,
Sním o tobě,
Cítím tě tady,
Ale nesmím,
Nevracej se,
Ke mně,
Mému srdci,
Zničila by jsi jej.
Komentáře (0)