Mé lásce
Anotace: Bejvávalo, bejvávalo...
Miláčku můj nejvzácnější,
slova lásky pro tě mám
Koťátko mé nejmilejší,
šťasten jsem, že nejsem sám
Moje srdce po tě touží,
nemohu se ubránit
Tvoje tělo i tvá duše,
probouzejí ve mně cit
Nejsi kráska přenáramná,
přesto tě mám tuze rád
Vděčen jsem já za ty chvíle,
kdy se můžem milovat
Přečteno 761x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)