Buď se mnou ...
Anotace: to je tak, když je Vám s někým moc dobře . . .
Něžný pohled v záři měsíce
Dívej se mi prosím zase do očí
Protože ten pohled…
Ničí ledových střepů v mém srdci tisíce
Střepy samoty a střepy bolesti
Mnoho ran které krvácí
A mnoho rán které nic dobrého nevěští
Pohlazení po tváři
Dotýkej se mně prosím ještě
Protože ten dotek …
Plameny v mých očích rozhoří
Plameny jenž neměly čím planout
Po tom co zůstaly jen vzpomínky
A z ohně vášně jen malé plamínky
Dotýkám se života
Zůstaň prosím se mnou
Protože víme jaká je samota
Chci tě …
Přečteno 469x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (2)
Komentujících (2)