Už tě nemá rád
Sedíš sama v koutě
Lži na kusy rvou tě
Bolest - ta se neloučí
Noční můry nekončí
Nedají ti spát
Už tě nemá rád
Bloudíš sama po městě
Závidíš té nevěstě
Před radnicí tolik lidí
A nevěsta - ta se stydí
Snoubenec chce jí prsten dát
Už tě nemá rád
Tančíš sama na ledě
Chceš to zpátky - nevědět
Modlíš se ke hvězdě jasné
Tvá láska nikdy nevyhasne
Chtěl ti pořád lhát
Už tě nemá rád
Padáš sama k zemi
Obklopená kolejemi
Schází ti tu jeho ruce
Co se dotkly tvého srdce
Teď škrtí ho drát
Už tě nemá rád
Ležíš sama v hrobě
Ta chyba je jen v tobě
Nejsi krásná, dokonalá
Nejsi jeho tužeb znalá
S osudem už se nechceš prát
Už tě nemá rád
Komentáře (0)