Anotace: básnička je pro něho a o něm, že miluju ho, moc dobře ví.. (jinak moje premiéra..tak buďte, prosím, schovívaví.. ..ale sem zwědawá na názory...)
jé..tak aspon že se to dobře četlo..na to že je to prwní wýplod..ani sem to nečekala:o))
02.01.2007 21:16:00 | Aniška
takže... chtěl bych tě tady přivítat... a popřát co nejlepší básničky... a bude to dlouhá cesta... ani já jsem ještě skoro nevyšel... drž se!
31.12.2006 11:51:00 | Gentleman v rubikové kostce