Zásah v pravou chvíli
Anotace: ... před silvestrovským večerem, páté hodiny úderem
Jen pár minut před pátou
spatřil jsem tě nahatou
a to díky předtuše
že jsi ve sprše
otáčeje krk
to já jen tak mrk
na krásu bez závoje
předvedenou mi ve stoje
já začal jsem být troufalý
jak dolů kapky stékaly
ruka má je stírala
byla pomalá
kapičky vody
jak nástrahy svody
předehrou milostnou byly
pro zásah v pravou chvíli
Komentáře (0)