Pošlapaný sen
Měla jsem jenom jeden sen,
vznášet se s tebou v oblacích,
v dobu, kdy noc se mění v den,
bez zlých myšlenek mučících...
Sen, kde strach už nebude,
a bolest všechna zmizí,
jen láska v srdci zbude,
a slzy budou cizí...
Jen tenhle sen mi nedal spát,
a tys mi ho pošlapal,
zas po nocích se budu bát,
citu, kterýs zanechal...
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)