Snová
Anotace: Dovolím si tady dokončit jednu trilogii.Po básničkách Kraťounká(2004)a Přece(2005),narodila se teď Snová(zima 2006).
Občas tě potkávám,
ahoj a jak se máš?
Škoda, že nepiju,
dal bych si,
na kuráž.
Nezajdem na kafe?
Sednem si u Žida.
Rok jsem tě neviděl,
pojďme si povídat.
Vlastně tě neznám,
a nic nás nepojí.
Možná pár třeba, kdysi,
ale, víš,
už se nebojím.
Pořád mám tě rád,
kdo může, pochopí.
Máš v očích černé slunce,
v něm jsem se utopil.
A ty se usměješ,
ruku ti pohladím...
...pak se probudím.
Komentáře (2)
Komentujících (2)