Když...

Když...

Anotace: Nevím co bych k tomu napsal...snad si to radši přečtěte...

Když taje mé srdce,
Když poroučím řece,
když říkáš mi přece,
když toužím jen po tobě,
když miluje tě mé srdce,
když líbám tě z lásky,
když toužím mít jen tebe,
když miluji tě z celého svého srdce,
když nevím jak odvahu mít,
když nevím jak říci ti ta dvě kouzelná slova a nebát se odmítnutí znova..
Jsi můj sen
Jsi moje touha,
jsi moje láska a proto musím ti říct
jak miluji tě!!!!:-*:-*
Autor Eondyn, 31.12.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Nááádheraaa

31.12.2006 22:51:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí