nemá cenu o tom přemýšlet a ubíjet se tím...je to pak jenom horší a horší...jediné řešení je podívat se na sebe, a zamyslet se, co můžu změnit...co dělám špatně...to že tě nechce(teda asi), není proto že neví, že tě má chtít, ale proto že neví proč tě má chtít...musí mít důvod tě chtít, nestačí mu říci že ho chceš ty...
10.01.2007 20:33:00 | kEEp sM:!Le)
Vítej, já vím že papír unese vše,ale zkus tohle vše říci jemu. Pak budeš mít jistotu...:)
01.01.2007 13:56:00 | Verule