Noční zdání
Anotace: stručný popis, max. 250 znaků, zbývá 250 co s tím???
Plná postel z vůně květů,
Tulím se k těm polštářům,
Jenom jedno tělo je tu,
Proplétám se ke snářům,
Snění dnešní nocí kouzlí,
O čem se mi vlastně zdá,
Že moje mysl matně blouzní,
Jak…to nikdo nepozná
Komentáře (1)
Komentujících (1)