Ticho.....
Anotace: Láska bolí...a někdy i zabíjí....
Ohýnek v duši skomírá....
Co na bolest srdce zabírá ?
Ptám se ..však ticho je mi odpovědí....
Tiše si vzlykám pod víčky..
Život můj je jak knot svíčky...
Stejně pomalu jako ona dohořívá....
Sleduji svoji tvář v zrcadle...
Kruhy pod očima,tváře povadlé...
Už nemůžu být krásná....když nejsem štastná....
Plamínek ve větru mizí...
Tolik věcí za život mě mrzí.....
Skáču....ticho....klid...
Komentáře (1)
Komentujících (1)