Co je to milovat? Co je to mít rád?
Anotace: Co je to milovat? Co je to mít rád?
Co je to milovat? Co je to mít rád?
O co má člověk stát?
Koho potom milovat? A koho mít jen rád?
Podle čeho si má člověk vybírat?
Mít rád, to je tak jednoduchý cit.
Můžeme ho dát každému a nechtít nic.
Ale někoho milovat?
To už není obyčejná přízeň.
Chceme srdce své věnovat.
A když se spletem, je to strašná trýzeň.
Věda sice říká jasně. Že srdce je jen další sval!
Proč to pak ale bolí, jako by ho někdo z těla rval?
V tomhle se věda plete, každý z nás to ví.
Kdyby to byl jenom sval, tak nás srdce nebolí.
Proto pozor by jsme měli dávat na to,
komu své srdce věnujem.
A co dostaneme za to,
že ho takhle milujem.
Nejde o to lásku jenom dávat,
každý má právo být milován.
Takže než si srdce lámat,
lepší je jít o dům dál.
© Ka.Ma.
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Theseus
Komentáře (0)