Pohlazení na dobrou noc
Posílám ti z čisté lásky,
pohlazení na tvé vlásky.
Hned za pohlazením letí polibek,
pro tvé rtíky jako květ.
Na tvé krásné tvářičky,
míří něžné hubičky.
K tomu ještě jedno přání,
ať máš klidné spaní.
Hned jak zavřeš očka a půjdeš spát.
V duchu se k tobě přitulím.
V duchu u tebe budu stát.
© Ka.Ma.
Komentáře (0)