Souhlasím s Lizzzií, ale kromě toho prvního rýmu, je to fakt moc hezké...:)
18.09.2007 14:25:00 | dream in emptiness
hodně dobrá...taky..ale rým kočočka a očička...no...já nevím, ale vůbec mit o tam nesedí...nechtěl bys zkusit jiný rým?....jenom návrh...;)
02.01.2007 10:36:00 | Lizzzie